Our Services

We think, create and produce our ideas.
We offer our clients a full spectrum of services and consulting driven by creative solutions.

Branding

 • /
 • Brand Identity
 • /
 • Logo
 • /
 • Positioning

Branding – δεν είναι “εσύ”, είναι η ιστορία σου

Branding είναι η συναισθηματική επίγευση που αφήνει στον ουρανίσκο η ιδέα της επιχείρησής σας, ακριβώς τη στιγμή που κάποιος κλείνει την πόρτα του εταιρικού σας δωματίου. Το λογότυπο, η ταυτότητα, η κουλτούρα, η διαφορετικότητα, η αιτιολογία που σας κάνει μοναδικούς. Αν δεν έχετε βρει ακόμα τη γεύση που προτιμάτε να αφήνετε, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Brand Identity

Είναι η σαφήνεια του ποιοι είστε.

Η εταιρική ταυτότητα είναι το πώς μια επιχείρηση παρουσιάζει τον εαυτό της και θέλει να αναγνωρίζεται από τους καταναλωτές της. Αντιστοιχεί στην πρόθεση πίσω από κάθε κίνηση. Από την παρουσία, τη γλώσσα, την συμπεριφορά απέναντι στους πελάτες – όλα με στόχο την καλλιέργεια μιας συγκεκριμένης εικόνας στο μυαλό του εκάστοτε κοινού.

 

Logo

Είναι απλά η καρδιά ενός brand που χτυπάει δυνατά.

Ένα εταιρικό λογότυπο είναι η “κουλτούρα” πίσω από μια επιχείρηση. Ένας έξυπνος συνδυασμός μορφών, χρωμάτων, γραμματοσειρών και άλλων στοιχείων μπορεί να δημιουργήσει μια εικόνα που είναι απλή, αλλά πλούσια σε νόημα. Πρόκειται για το σύμβολο της αξιοπιστίας μιας επιχείρησης.

Positioning

Πού βρίσκεται το προϊόν ή η υπηρεσία σε σχέση με άλλους που προσφέρουν παρόμοια προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά; Όταν μια επιχείρηση κατέχει μια ξεχωριστή θέση στο μυαλό των καταναλωτών, οι ίδιοι χρησιμοποιούν τις παροχές της προς όφελός τους με ένα τρόπο μοναδικό. Η τοποθέτηση ενός brand περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο μια μάρκα διαφέρει από τους ανταγωνιστές της.

Αν συνοψίσουμε ένα brand σε τρεις λέξεις, αυτές μπορεί να είναι “vegan, traditional & feminine”, κι όχι “quality, unique, successful”.

Print

 • /
 • Brochure
 • /
 • Packaging
 • /
 • Promotional Material

Print – όταν το κοινό “κουβαλά” παντού την εταιρική σου εικόνα

Εσείς γνωρίζατε ότι η έντυπη διαφήμιση είναι ακόμα στη μόδα; Και ξέρετε γιατί; Επειδή δείχνει ότι πραγματικά ενδιαφέρεστε. Ένα φυλλάδιο ή μια συσκευασία είναι μέρος της εμπειρίας. Αν αυτό που θέλετε για το προϊόν σας είναι μια ντελικάτη εμφάνιση, το όνομα μας αποδεικνύει ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Καθίστε αναπαυτικά.

Brochure

Προσφέρει μια ζωντανή περιγραφή των προϊόντων στο κοινό σας, ακόμη κι όταν εσείς δεν είστε κάπου εκεί γύρω.

Αντικατοπτρίζει τον επαγγελματισμό, δίνει μια καθαρή ματιά στον πελάτη, είναι “εύπεπτο” και το καλύτερο; Είναι φορητό. Το φυλλάδιο είναι μια πολύ ισχυρή μορφή marketing που έχει αποδειχθεί δυνατή στο χρόνο.

 

Packaging

Η συσκευασία μπορεί να γίνει ο μόνος λόγος που ο πελάτης σου θα θέλει φανατικά να κάνει unboxing.

Στον γαστρονομικό κόσμο υπάρχει ένα ρητό ότι οι άνθρωποι τρώνε με μάτια. Στο μάρκετινγκ, αυτό δείχνει ότι η συσκευασία του προϊόντος είναι εξαιρετικά σημαντική. Μια αξέχαστη εμφάνιση επηρεάζει την αντίληψη και θα κάνει τους πελάτες να επιστρέφουν ξανά και ξανά στο ράφι για το ίδιο προϊόν. Η συσκευασία του προϊόντος σας πρέπει να επικοινωνεί ένα πράγμα: τις αξίες που πρεσβεύει το προϊόν με απόλυτη ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε πελάτη.

Promotional material

Δίνει ένα λόγο στον πελάτη να πιστέψει. Ή και να δοκιμάσει. Κι αφού δοκιμάσει, να επιστρέψει ξανά. Κι αυτό είναι κάτι. Ή και τα πάντα.

Φυλλάδια, αφίσες, κατάλογοι, εταιρικές κάρτες, διαφημιστικά banners, ετικέτες, εγχειρίδια χρήσης, ενημερωτικά δελτία, παρουσιάσεις προϊόντων, είναι τόσες πολλές οι δυνατότητες προώθησης που προσφέρει η έντυπη διαφήμιση, αλλά και τόσες πολλές οι εφαρμογές της για τον ίδιο σκοπό: την προώθηση. Πρόκειται για έναν ολόκληρο μηχανισμό αλληλεπίδρασης.

Advertising

 • /
 • Digital Campaign
 • /
 • Print Campaign
 • /
 • Outdoor Advertising

Advertising – είναι ωραίο να «έχουν ακούσει τα καλύτερα» για σένα

Πόσο κοστίζει το να κάνεις τους ανθρώπους να σε θυμούνται; Ψηφιακή ή έντυπη, η διαφήμιση αποτελεί το μέσο για τη διάδοση της ιδέας, αλλά και των αξιών της επιχείρησής σας σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Ο αποστολέας εσείς. Το κοινό σας ο παραλήπτης. Αφήστε εμάς να συνθέσουμε το πιο δυνατό μήνυμα.

Digital campaign

Είτε πρόκειται για αναγκαιότητα, είτε για πολυτέλεια, ένα προϊόν μπορεί να φτάσει κάπου στόμα με στόμα. Αν αυτό το στόμα είναι digital, μπορεί να φτάσει παντού.

Για κάθε ερώτηση και κάθε ανάγκη – διαδίκτυο. Λένε ότι αν κάτι δεν υπάρχει εκεί, δεν υπήρξε ποτέ. Το digital marketing περιλαμβάνει social media, social media ads, αλλά και google ads,  online δημοσιεύσεις σε ηλεκτρονικά portals κ.ά. Μια ψηφιακή καμπάνια έχει ως εξής: στόχος-κοινό, ανάλυση ανταγωνιστών, δημιουργία online παρουσίας, βελτίωση αναγνωρισιμότητας, αύξηση πωλήσεων, big brand, the end.

 

Print campaign

To print είναι μια εμπειρία πολυμέσων με τις αισθήσεις.

Ίσως το πιο σημαντικό όφελος του εντύπου είναι η απτή γνώση. Η αίσθηση του χαρτιού σημαίνει ότι το περιεχόμενο είναι πραγματικό, υπάρχει. Η έντυπη καμπάνια ξεκινά με τον ορισμό του στόχου και του κοινού, συνεχίζει με τη δημιουργία της εκστρατείας, την προσαρμογή στις απαιτήσεις και τελειώνει με ένα “call to action” που οδηγεί στην αγορά.  

Outdoor advertising

Ποτέ δεν έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να κάνετε την πρώτη εντύπωση.

Η υπαίθρια επικοινωνία της επιχείρησής σας είναι συχνά το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας δυνητικός πελάτης. Πρόκειται για μια εμπειρία σε outdoor περιβάλλον που εξάπτει τη φαντασία. Διαφημιστικές πινακίδες, στάσεις λεωφορείων, περίπτερα, πίζες, αυτοκίνητα που «κουβαλούν» το σήμα σας, όσα θα δει κάποιος για ένα δευτερόλεπτο ή δύο, εάν είστε τυχεροί. Δεν είναι εκεί για να ενημερώσει, απλώς για να ιντριγκάρει.

Photo & Video

 • /
 • Photoshoots
 • /
 • Video productions
 • /
 • CGI Video

Photo & Video – αυτό το οπτικό παιχνίδι είναι all-time classic

Concept. Μια λέξη που κρύβει μέσα της χρώματα, ήχους, πρόσωπα, πράγματα, λέξεις που κάποιες φορές κινούνται και κάποιες άλλες όχι. Αλλά αιχμαλωτίζουν. Κι εσείς; Πρέπει να σκεφτείτε την ιστορία της επιχείρησής σας πολύ προσεκτικά. Γιατί οι άνθρωποι πρόκειται να τη διαβάσουν. Ή να την δουν και να την ακούσουν. Στην πραγματικότητα, το δεύτερο. Εικόνες υψηλής ευκρίνειας, αυξημένη αλληλεπίδραση, μεγαλύτερες πωλήσεις.

Photoshoots

Ζούμε στην εποχή της οπτικής κουλτούρας και έχουμε τα μέσα για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή της.

Τι κάνει μια διαφημιστική εταιρεία σε μια φωτογράφιση; Δουλεύει, για άλλη μια φορά, “for the love of ideas”. Παίρνει την ευθύνη της ιδέας, οργανώνει την παραγωγή, βρίσκει τους καλύτερους – για να φτιάξει το καλύτερο δυνατό, τελικό αποτέλεσμα. Μια διαφημιστική εταιρεία δεν τραβάει απλά μια φωτογραφία. «Ζωγραφίζει» τη φωτογραφία, πριν ακόμα αυτή τραβηχτεί.

 

 Video productions

Ένα teaser ειδικά σχεδιασμένο για να προσελκύει πιθανούς πελάτες στο πραγματικό σας κατάστημα. Κι αν γίνει viral?

Διαφημιστικά βίντεο (από TV spot, εταιρικά βίντεο μέχρι και βίντεο 30-60 sec για τα social media) που προωθούν την εταιρεία, το προϊόν ή την υπηρεσία σας και μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση της κατάταξής σας σε κάθε μηχανή αναζήτησης.

CGI Video

Το CGI video μπορεί να είναι τόσο real,  που να είναι καλύτερο κι από το πραγματικό.

Πρόκειται για εικόνες που δημιουργούνται από υπολογιστή (CGI) με την εφαρμογή γραφικών (ή πιο συγκεκριμένα, 3D γραφικών) και ειδικών οπτικών εφέ. Χωρίς σκηνικά και ηθοποιούς. Η τεχνολογία CGI βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία διαφήμισης για μια ακριβή κρέμα προσώπου ή ένα κομψό νέο αυτοκίνητο. Ένας ψηφιακός, φανταστικός κόσμος στην οθόνη σου.

Creative Services

 • /
 • Art Direction
 • /
 • Graphic Design
 • /
 • Copywriting

Creative services – δημιουργικό ταλέντο, αναλυτικό μάτι, ισχυρός λόγος 

Υπάρχουν οι ιδέες. Και έπειτα υπάρχουν οι λέξεις και το design. Design και λέξεις. Και  χρειαζόμαστε την προσοχή του κόσμου. Χρειαζόμαστε, απαραίτητα, πλήρως ευχαριστημένους και χαρούμενους πελάτες. Χρειαζόμαστε συναρπαστικά αποτυπωμένες και σχεδιασμένες διαφημίσεις. Αυτό είναι που αγαπάμε περισσότερο να κάνουμε. 

Art direction

Όταν όλα τα φώτα μιας διαφημιστικής κλείνουν, ο Art director και οι ιδέες του δεν κοιμούνται ποτέ.

H κύρια λειτουργία του Art direction είναι να βρίσκεται στην υπηρεσία των ιδεών. Καθοδήγηση που προκαλεί τάσεις, μετατρέπει τη μόδα και εμπνέει τη συμπεριφορά των καταναλωτών. Δημιουργία και ανάπτυξη διαφημιστικών ιδεών, με ιδιαίτερη έμφαση στην οπτική τους εμφάνιση.

 

Graphic design

Η πρώτη άποψη σχηματίζεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και για να αλλάξει φορά η καρδιά μετά την πρώτη εντύπωση, χρειάζεται αρκετός χρόνος.

Ο γραφικός σχεδιασμός είναι η τέχνη με ένα σκοπό. Εικόνες, σύμβολα, λέξεις, λογότυπα. Είναι η οπτική επικοινωνία και η αισθητική έκφραση ιδεών με χρώματα, σχήματα, γραμματοσειρές και υφές. Η συσκευασία, η σήμανση, τα βιβλία, τα έντυπα και οι ιστοσελίδες αποτελούν εντυπωσιακά υλικά marketing.

Copywriting

Δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρετό από μια σελίδα που καλύπτεται από τίτλους “buy now”.

Το μήνυμα πάνω στο οποίο στήνεται κάθε διαφημιστική καμπάνια. Ο κορμός. Ο πυρήνας. Το σλόγκαν! Αυτό που θυμάσαι. Το καλό copywriting είναι ζωτικής σημασίας. Ένας δυνατός copywriter θα προσελκύσει τους επισκέπτες σας σε μια συναρπαστική ιστορία, τόσο καλά μελετημένη που μπορεί να κάνει τον αναγνώστη να αισθάνεται ότι το προϊόν έχει κατασκευαστεί μόνο γι’ αυτόν. Μοναδικοί αναγνώστες και μοναδικά προϊόντα = bingo. 

Digital

 • /
 • Website
 • /
 • App
 • /
 • UI / UX

Digital – σου επιτρέπει να «πας» οπουδήποτε βρίσκεται ο κόσμος

Όλοι τσεκάρουμε ένα προϊόν στο smartphone ή το tablet μας, πριν το αγοράσουμε. Αυτό υποστηρίζει το 81% των καταναλωτών. Και εμείς. Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι μια φανταστική εμπειρία για το χρήστη. Και να σας κάνει να φαίνεστε πραγματικά «όμορφοι». Λοιπόν, το’χουμε.

Website

Σκεφτείτε να υπάρχουν άνθρωποι από κάθε μεριά του κόσμου που ψάχνουν τα προϊόντα σας.

Eshop, ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης, ειδησεογραφική πλατφόρμα ή πόρταλ για την επιχείρησή σου στην τελευταία τους έκδοση; Όλα. Όλα όσα μπορεί κανείς να βρει online, να διαβάσει, να αγοράσει, ή απλώς και να θαυμάσει, από τον καναπέ του σπιτιού του 24h, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο.

Τους βρίσκουμε και μας βρίσκουν με ένα κλικ.

App

Πλέον κινούμαστε στη mobile εποχή και θέλουμε να κινούμαστε γρήγορα. Θέλουμε να βρισκόμαστε σε κάθε χέρι.

Mobile App για Android/IOS, μια εφαρμογή κινητού/ tablet για την προώθηση των υπηρεσιών της επιχείρησης σου; Ή μήπως μια Presentation Game App, που αποτελεί μέρος διαφημιστικής καμπάνιας “and says it with a game”; Ή και απλά μια Information App, μια εφαρμογή με πληροφορίες για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που θα φέρει τους δυνητικούς σας πελάτες στην πόρτα σας; Ναι!

UI / UX

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας είναι μια εμπειρία. Είναι ωραίο να ενθουσιάζεσαι το ίδιο κάθε φορά που πατάς enter.

Όταν λέμε «User Interface» εννοούμε τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας ή μιας εφαρμογής που πραγματικά αιχμαλωτίζει τα βλέμματα. Όταν λέμε «User Experience», εννοούμε την πιο συναρπαστική online εμπειρία, με εύκολη πλοήγηση και κατανοητή χρήση για τον καθένα. Όταν λέμε «responsive», εννοούμε τη συμβατότητα της ιστοσελίδας σας σε κάθε φορητή συσκευή. Κι όλα αυτά ξέρετε γιατί τα λέμε.